Detin Titlurile de proprietate ale terenurilor agricole si intravilan (in sat) ale bunicii mele (in viata la data intrarii in vigoare a legii 18). Nu s-au facut acte de succesiune/mostenire pentru aceste terenuri nici dupa decesul parintilor mei adica 1. mama = fiica buniciii mele si 2. nici dupa decesul tatalui meu. In drept ar fi 2 (doi ) veri ai mei poate in viata - dar cu domiciliu necunoscut (= in strainatate).
In ce caz ma aflu eu in termeni juridici pentru a intra in depline drepturi asupra tuturor acestor terenuri prin actiune in instanta ?
Va multumesc
CU STIMA:)
Deschideti succesiunea bunicii , si a mamei mentionanad in masa succesorala terenul din titlu. Daca verii si autorul lor nu au avut niciodata folosinta terenului , nu au achitat impozit solicitati sa fie declarati straini de succesiunea bunicii , prin neacceptarea in termenul legal (6 luni sau un an pe legea noua) si veti fi singurul mostenitor. Veti chema in judecata si pe cei doi veri , citandu-i la ultimul domiciliu cunoscut, prin afisare la usa instantei si prin mica publicitate
Succesiune
sammy44
Vreau sa fac succesiune dupa bunicii mei, detin 2 titluri de proprietate , unul pe numele bunicului in favoarea bunicii , celalalt pe numele bunicii , cele 2 ... (vezi toată discuția)