avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate CiocanCatalin

Activitate CiocanCatalin

Multumesc! Dar acolo zice doar de schimbarea lui, nu de adaugare categorie ca in cazul mentionat de mine. Deci eu in perioada in care am dat examenul lucram in Germania (am facut scoala in concedii), am ales sa o fac in tara pentru ca e mai ieftin, iar acum mi se spune in mai multe feluri si nu stiu ce sa cred.
Bună ziua!
Am o mică întrebare la dvs., eu lucrez de câțiva ani în Germania, iar acum un an am venit în țară pentru a face școala de șoferi cat. C, totul s-a finalizat cu succes, dar când am venit înapoi în Germania mi s-a spus că nu pot conduce la ei camioane pentru că am obținut categoria în altă țară și eu sunt rezident aici. Pe de altă parte cineva mi-a spus că se poate echivala categoria atâta timp cât eu încă mai am legături în țara ”mamă”. Mă poate lămuri și pe mine cineva în legătură cu treaba asta. (sau să-mi recomandați pe cineva care se pricepe în legislația europeană pt. o consultanță)
Mulțumesc!
Buna ziua! Revin cu o intrebare, problema am postat-o acum mai bine de un an aici. Treaba este in felul urmator, dupa o contestatie impotriva unui proces verbal prin care mi-a fost retinut permisul deoarece domnul agent l-a favorizat pe celalalt sofer cu care se cunostea, chiar daca soferul a semnalizat si s-a incadrat evident ca va face virajul la stanga, acesta depasind axul drumului lasand suficient loc pentru a-l depasi prin dreapta, s-a razgandit pe moment virand la dreapta astfel intrand in coliziune cu el.
Judecatorul a ascultat doar cele zise de politist in declaratii, chiar daca eu m-am prezentat la fiecare infatisare si mi-am sustinut clauza, a respins plangerea, la fel s-a intamplat si la recurs.
Acum intrebarea mea este, permisul va trebuii sa merg ca sa-l predau eu dinainte sau trebuie sa astept vre-o instiintare de la Politie. Ce se intampla daca nu-l predau? Intreb deoarece o cunostinta dupa aproape 2 ani de judecata la fel apierdut, dar nu a predat permisul si nu i s-a intamplat nimic.
Buna seara! Am revenit sa va anunt ca am castigat procesul, s-a tinut in lipsa mea deoarece nu s-a putut amana fiind in perioada ceruta de mine "concediu judecatoresc", de asemenea din intreaga "nuvela" primita acasa prin posta am inteles ca nici din partea politiei nu s-a prezentat nimene. Rezultatul a fost transformarea amenzii in avertisment. Va multumesc pentru ajutor!
Va multumesc! Voi merge vineri sa vad ce rezolv.
Va multumesc frumos pt informatie! Deci pe data de 10 ar trebuii sa depun cererea de amanare sau pot si mai repede?
Buna ziua! Revin cu o intrebare, am primit citatie de la judecata ca sa ma prezint pe 15 luna asta la proces, exista o problema, eu pe data aia am examen si nu prea as putea sa-l reprogramez altfel. Pot amana procesul sau daca nu ma prezint ce se poate intampla?
CiocanCatalin a scris:

Va multumuesc! Am fost la primarie si cei de acolo mi-au spus ca este doar 1 leu taxa... sa fi inteles ei gresit despre ce vreau eu sa platesc?


Am fost azi la judecatorie, pana la urma a fost buna taxa aia de 1 leu pt emiterea certificatului de grefa. Doar ca acum trebuie sa astept pana vineri sa-l elibereze. :-|
Va multumuesc! Am fost la primarie si cei de acolo mi-au spus ca este doar 1 leu taxa... sa fi inteles ei gresit despre ce vreau eu sa platesc?
Taxa aia de 20 de lei unde trebuie sa o platesc, la primaria de unde sunt eu sau pot si la primaria de unde-i judecatoria?