avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Respingere recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Respingere recurs

Buna ziua! Revin cu o intrebare, problema am postat-o acum mai bine de un an aici. Treaba este in felul urmator, dupa o contestatie impotriva unui proces verbal prin care mi-a fost retinut permisul deoarece domnul agent l-a favorizat pe celalalt sofer cu care se cunostea, chiar daca soferul a semnalizat si s-a incadrat evident ca va face virajul la stanga, acesta depasind axul drumului lasand suficient loc pentru a-l depasi prin dreapta, s-a razgandit pe moment virand la dreapta astfel intrand in coliziune cu el.
Judecatorul a ascultat doar cele zise de politist in declaratii, chiar daca eu m-am prezentat la fiecare infatisare si mi-am sustinut clauza, a respins plangerea, la fel s-a intamplat si la recurs.
Acum intrebarea mea este, permisul va trebuii sa merg ca sa-l predau eu dinainte sau trebuie sa astept vre-o instiintare de la Politie. Ce se intampla daca nu-l predau? Intreb deoarece o cunostinta dupa aproape 2 ani de judecata la fel apierdut, dar nu a predat permisul si nu i s-a intamplat nimic.

Alte discuții în legătură

Accident masina (depasire) Robertrobi Robertrobi Buna seara as dori sa va cer o parere,astazi am avut parte de un eveniment rutier, Mergeam linistit cu 60 km in fata mea era un taximetrist mergea incet pe ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala. simplu sau complicat? s i l v i u s i l v i u Am avut recent un accident rutier in care un autoturism care circula pe un drum cu prioritate (venind din stanga mea) a inceput manevra de depasire in ... (vezi toată discuția)
Accident auto în oraș, celălalt șofer cu alcoolemie 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. mă despăgubește firma de asigurări? rusu1979 rusu1979 Buna seara.In data de 2.07.2018 circulam pe drumul Craiova-Caracal.In oras pe strada Craiovei (2 benzi, vizibilitate 4 km.fata 4 km.spate) am incetinit, am ... (vezi toată discuția)