Mai este posibila instalarea de centrală termică proprie pe apartament in blocurile vechi? In majoritatea anunțurilor de vânzare apartamente se menționează ca teava de gaz este trasa pe palier și ca noul proprietar își poate trage pentru montarea centralei proprii, însă nu îmi este clar care este procedura in acest sens și dacă mai este sau nu posibil. Doresc sa achiziționez un imobil însă nu as vrea ca la final sa constat ca de fapt proiectul de montare centrală proprie este imposibil. Mulțumesc mult pentru răspunsuri!
Societate X are ca obiect de activitate cod CAEN 7490 , iar de curand realizeaza si vanzare de masinute electrice pentru copii. Mi s-a transmis ca trebuie declarat adaosul comercial la Fisc, dar in baza carei legi si articol? legea 12/1990 nu este explicita pentru domeniul acesta de activitate de exemplu
Societatea X a realizat un contract cadru de creditare cu anexe pentru fiecare suma creditata primita. Intrebarea mea este care este formatul adecvat de a inchide anexa 1 cu suma Y? Se realizeaza o alta anexa la anexa 1 prin care specific ca suma Y a fost returnata imprumutatorului? Multumesc
Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca mai este relevanta sau nu incadrarea in contractul de munca cu studii superioare? acestea conteaza pentru anii de vechime in campul muncii? urmeaza sa semnez un ctr de munca cu functia COR 334303 care specifica studii medii sau postliceale, desi mi s-a transmis ca a fost depusa diploma de licenta ci nu cea de bacalaureat, insemnand ca voi fi incadrata in functie de diploma de studiu desi codul COR specifica altceva???