Va rog să mă ajutați cu lămurirea următoarei situații. Sunt angajată pe perioada determinata, contractul urmând să "expire" în data de 31.03.2017.
Spre finalul lunii viitoare urmează să nasc. Va rog sa imi spuneti daca exista riscul ca plata indemnizației să fie suspendată din aprilie, când nu voi mai fi angajată.
De asemenea, dupa suspendarea contractului, voi fi asigurata din punct de vedere medical (pe perioada celor 2 ani)?
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare...care ar fi remuneratia in perioada concediului prenatal? precizez ca in ultimele 6 luni, o luna ar fi cu 1800 RON si 5 luni cu 2800 RON (brut). Pentru calcul se iau in considerare si valoarea diferitelor prime si bonusuri?
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare...care ar fi remuneratia in perioada concediului prenatal? precizez ca in ultimele 6 luni, o luna ar fi cu 1800 RON si 5 luni cu 2800 RON (brut). Pentru calcul se iau in considerare si valoarea diferitelor prime si bonusuri?
In prezent sunt angajata.Incepand de saptamana aceasta voi incepe activitatea la alta firma, contractul fiind pe perioada determinata:24 luni (cu perioada de proba de 3 luni).Precizez ca din anul 2013 pana in prezent nu am avut intreruperi la contractul de munca. Zilele acestea am aflat ca sunt insarcinata. Va rog sa imi spuneti ce sanse exista sa beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului, dat fiind faptul ca in aceste 3 luni de zile este foarte probabil ca starea de graviditate sa fie vizibila, iar angajatorul imi poate intrerupe contractul din acest motiv.Daca notific angajatorul in aceste trei luni de zile cu privire la starea mea de graviditate, acesta imi poate intrerupe contractul de munca? Cu "aprobarea" noii legi- in ultimii doi ani sa existe minim un an in care am achitat contributiile catre stat-acest an trebuie sa fie cel dinaintea nasterii?Ce solutii exista pentru a beneficia de indemnizatie?