avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata concediu prenatal + postnatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata concediu prenatal + postnatal

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare...care ar fi remuneratia in perioada concediului prenatal? precizez ca in ultimele 6 luni, o luna ar fi cu 1800 RON si 5 luni cu 2800 RON (brut). Pentru calcul se iau in considerare si valoarea diferitelor prime si bonusuri?

Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:47, 7 Iulie 2016
Da se adună veniturile brute trecute în statele de plată.
Consultați aceste topicuri:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu prenatal + postnatal Gabriela30032016 Gabriela30032016 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare...care ar fi remuneratia in perioada concediului prenatal? precizez ca in ultimele 6 luni, o luna ar ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - plata ABarbu92 ABarbu92 Buna ziua, Sunt inca in dubii cu cat voi fi platita in concediu prenatal ( voi intra aproximativ din 10 iulie 2018) daca eu din ianuarie pana in martie am ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de indemnizatie maternitate si cic ramiha ramiha Am si eu urmatoarele intrebari: 1. Daca o salariata este angajata la o firma 12 luni fara intrerupere inainte de a naste, dar in interiorul acestor 12 luni ... (vezi toată discuția)