avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu prenatal - plata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu prenatal - plata

Buna ziua,
Sunt inca in dubii cu cat voi fi platita in concediu prenatal ( voi intra aproximativ din 10 iulie 2018) daca eu din ianuarie pana in martie am avut brutul de 3992 si netul de 2800 iar din aprilie brutul este 4790 si netul 2800? (netul este acelasi deoarece in primele 3 luni ale anului firma a facut eforturi prin bonusuri ca netul sa ramana acelasi). Mentionez ca bonurile sunt in valoare de 300 lei. Se iau in considerare doar ultimele 6 luni sau 12 luni pentru concediu prenatal? Cu cat voi fi eu platita mai exact? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ABarbu92 , utilizator 14:44, 12 Aprilie 2018
Chiar nimeni? Pentru ce mai exista site ul asta daca nimeni nu raspunde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu cresterea copilului - calcul indemnizatie ContSters441028 ContSters441028 Buna ziua, am citit toate articolele de pe site si, din pacate, am ramas cu niste nelamuriri. Lucram de 12 ani fara concedii medicale, si eu, si sotul meu. ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal MarinescuDiana MarinescuDiana Concediul prenatal este 85% din media veniturilor brute din ultimele 6 luni consecutive dinaintea intrarii in concediu? In luna ianuarie nu am realizat ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de crestere a copilului cosmina1591 cosmina1591 Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste calcularea indemnizatiei de crestere a copilului pana la indeplinirea varstei de 2 ani. Din cate stiu, ... (vezi toată discuția)