avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate ancasandu06

Activitate ancasandu06

Răspuns la discuția partajarea bunurilor
o sa tin cont de acest lucru de care nu aveam cunostintza. multumesc
Răspuns la discuția partajarea bunurilor
:stunned:in aceasta situatie, cine imi returneaza banii de pe perioada in care eu am stat separat de acesta? Mentionez ca dupa achizitionarea terenului am platit singura toate ratele. Exista o situatie juridica viabila pentru ambii?MULTUMESC
in timpul casatoriei am efectuat un credit de nevoi personale din care am achiyitionat un teren unde sunt proprietar in cota parte prin devalmasie impreuna cu fostul sot.
plata acestuia s-a efectuat 100% numai de catre mine

Presedintele din judecatorie ce poate decide?
Răspuns la discuția incredintarea minorului
VA MULTUMESC SI VA DORESC SUCCES IN ACTIVITATILE DVS!
Răspuns la discuția incredintarea minorului
HOTARAREA ESTE DEFINITIVA SI IREVOCABILA IN FAVOAREA MAMEI. ACEASTA VREA SA IL SCOATA DIN TARA IN WEEK-END.
SE POATE?
judecatoria sect 1 bucuresti in numele legii dispune: INCREDINTAREA MINORULUI.......NASCUT LA DATA DE.....SPRE CRESTERE SI EDUCARE RECLAMANTEI;
OBLIGA PARATUL LA PLATA UNEI CONTRIBUTII DE INTRETINERE PE SEAMA MINORULUI DE....RON, , DE LA DATA INTRODUCERII ACTIUNII PANA LA MAJORATUL MINORULUI SAU LA NOI DISPOZITII.
STABILESTE, IN FAVOAREA PARATULUI, UN PROGRAM DE VIZITARE AL MINORULUI DUPA CUM URMEAZA:
-2 SAPTAMANI IN TIMPUL VERII
-ALTERNATIV, UN AN DE CRACIUN, UN AN DE PASTE
-2 WEEKEND-URI PE LUNA, PRIMUL SI AL TREILEA, DE VINERI ORA 18 PANA DUMINICA ORA 18.00
DISJUNGE CAPATUL DE CERERE PRIVIND PARTAJUL BUNURILOR COMUNE, FIXAND TERMEN DE JUDECATA LA DATA DE......CII FAM, CU CITAREA PARTILOR. CU APEL IN 30 DE ZILE DE LA COMUNICARE.
*In acest context vizita tatalui reprezinta luarea de catre acesta a minorului la domiciliul sau si petrecerea timpul impreuna cu acesta?
*pot scoate copilul din tara pe termen scurt, in Bulgaria, intr-un week-end ?