in timpul casatoriei am efectuat un credit de nevoi personale din care am achiyitionat un teren unde sunt proprietar in cota parte prin devalmasie impreuna cu fostul sot.
plata acestuia s-a efectuat 100% numai de catre mine
Atata timp cat nu s-a mentionat in contractul de vanzare-cumparare ca banii sunt exclusiv ai dvs., nu se mai poate face nimic.
Oricum, se presupune ca si veniturile dvs. personale veneau la masa comuna a veniturilor, deci, daca dvs. plateati un credit, cine mai cumpara mancare/platea chiria etc.? Sotul, care datorita acestui fapt, are drept la 1/2. Asta e ideea coproprietatii devalmase.
Deci nici un judecator nu v-ar da castig de cauza.
Dar puteti incerca, nu aveti ce pierde.
:stunned:in aceasta situatie, cine imi returneaza banii de pe perioada in care eu am stat separat de acesta? Mentionez ca dupa achizitionarea terenului am platit singura toate ratele. Exista o situatie juridica viabila pentru ambii?MULTUMESC
1-Rugam ,respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje cu majuscule
2-Faceti dovada celor afirmate,in conditile legii si instanta urmeaza sa dispuna
Act proprietate
Alina07
Buna ziua,
Sunt casatorita si anul acesta am achizitionat un teren. Suntem trecuti pe ctr.v-c. sotul in calitate de cumparator si sotia ca fiind casatorita ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar
Tedesco
Buna ziua!
As dori sa divortez si va rog sa-mi raspundeti daca pot cere partajul judiciar inainte de a depune cererea de divort? In mod sigur nu ne vom ... (vezi toată discuția)