avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partajarea bunurilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partajarea bunurilor

in timpul casatoriei am efectuat un credit de nevoi personale din care am achiyitionat un teren unde sunt proprietar in cota parte prin devalmasie impreuna cu fostul sot.
plata acestuia s-a efectuat 100% numai de catre mine

Presedintele din judecatorie ce poate decide?
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
ancasandu06, utilizator
Cel mai recent răspuns: Matist , utilizator 09:18, 12 Martie 2010
In anul 2005 am cumparat prin credit niste bunuri care foloseam inpreuna in familie. In acelasi an am divortat de la sotie. La partajul bunurilor comune sa inpartit totul, chiar si bunurie care am cumparat pe rate. Imprumutul meu nu a fost luat in considerare de instanta, am platit ratele, singur si in anul 2008. Am trecut prin toate caile de atac dar nicaieri nu sa luat in considerare.
Se poate intampla orice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act proprietate Alina07 Alina07 Buna ziua, Sunt casatorita si anul acesta am achizitionat un teren. Suntem trecuti pe ctr.v-c. sotul in calitate de cumparator si sotia ca fiind casatorita ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! As dori sa divortez si va rog sa-mi raspundeti daca pot cere partajul judiciar inainte de a depune cererea de divort? In mod sigur nu ne vom ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator cuptor cuptor Buna ziua,va rog frumos;am o nelamurire:se poate pune sechestru asigurator,pe un apart detinut impreuna cu sotul?)pe actul de vanzare-cumparare sunt ... (vezi toată discuția)