avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters384933

Activitate ContSters384933

Plata mi-o va face angajatorul, dar doreste sa merg eu apoi la casa de asigurari de sanatate cu documentele de la contabila pentru a putea el sa isi deconteze banii pt indemnizatia mea.si mi se pare absurd daca eu figurez in concediu sa merg ca si delegat al firmei la casa de asigurari de sanatate.
Buna ziua. De maine voi intra in concediu prenatal si seful meu m-a anuntat ca pe toata perioada concediului de maternitate (prenatal + postnatal) nu voi mai primi banii pe card, ci va trebui sa merg sa ii iau de la agentie fara sa ii pese ca eu fac de acasa o ora dus si ora intors.Ceea ce intrece orice limita este faptul ca doreste ca eu sa merg la casa de asigurari lunar pe perioada concediului de maternitate cu documentele necesare pentru a putea sa-si deconteze indemnizatia care o voi primi eu.Este legal asa ceva???
Răspuns la discuția CIC cu 2 joburi
da, am c.i.m pentru job-ul part-time si angajatorul mi-a spus ca in cazul in care ma voi simti rau pe perioada sarcinei pot lucra de acasa.
Sa inteleg ca este ok.
Multumesc
Răspuns la discuția CIC cu 2 joburi
Multumesc frumos pt raspuns. Mai am o intrebare: in cazul in care va fi nevoie la un moment dat, pot intra in concediu medical doar la locul de munca cu 8 ore si imi pot continua activitatea la jobul part-time simultan? jobul part-time il pot desfasura si acasa pe laptop.
multumesc din nou!
Discuție CIC cu 2 joburi
Buna seara! sunt insarcinata in 2 luni, lucrez de 1 an la o agentie de turism cu norma intreaga(8 ore) si de o saptamana lucrez si la o alta agentie part-time (4 ore).intrebarea mea este daca la indemnizatia de crestere copil mi se adauga la baza de calcul si acest venit part-time???dar la concediul prenatal si postnatal?
va multumesc.