avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate ipingesqu

Activitate ipingesqu

Buna ziua.
Stie cineva daca exista o metoda sau in birou unde sa aflu in mod legal daca un anumit condamnat penal este persoana pe care o banuiesc? La noi bloc,in comitetul executiv vicepresedintele cu drept de semnatura in banca pentru banii asociatiei tocmai a fost condamnat pentru inselaciune in forma agravanta si tentativa la spalarea banilor in forma simpla dar as vrea sa fiu sigur ca este vorba despre aceasta persoana si nu o coincidenta stranie pentru a informa restul proprietarilor in vederea cererii de retragere din functia de membru si de vicepresedinte in Cex.
Multumesc
uite, ca sa te credem pune aici articolul din lege care iti da tie dreptate.
in ce sens este ograda ta casa scarii unui bloc cu 4 sau 10 etaje? vezi ca din cauza unora ca tine care cred ca blocul e numai al lor,e numai ograda lor, s-a ajuns in situatii in care chiar unii sa fure din spatiile comune,adica din proprietatea comuna care se imparte prin cota indiviza. si mai lasati invidia. atat timp cat se respecta legea asoctiatiilor de proprietari, nu se face galagie in bloc etc iar nu e treaba ta cate proprietati are cineva in blocul tau si ce face cu ele. puneti mana si cititi legea asociatiilor de proprietari si statul asociatiei(daca exista) si o sa va luminati. o sa deveniti oameni mai buni. restul, ca ce datorii are la fisc nu stiu cine din bloc sau ce impozite are unul sau altul neplatite iar nu e treaba ta. e treaba altora. nu va transformati din invidie in chochisti,turnatori etc. pt ca nu o sa va mearga bine deloc. believe me.
tati,eviti ce este mai important; ce treaba ai tu cu cine e pe casa scarii? daca cineva din bloc are musafiri trebuie sa iti dea tie raportul? chestiile acestea se discuta la dunarile generale ale ascoiatiei de proprietari pe care unii nu le tine sau la care unii proprietari nu se duc dupa care striga in gura mare sau au tot felul de pretentii. dunceti-va la adunari generale,iar daca nu se fac atunci cereti sa se faca. cine umbla pe casa scarii nu e treaba mea sau a ta. nu o sa poti tu sa tii tu aceasta evidenta. daca se intampla ceva pe casa scarii sau in bloc te duci la amarata de politie. e treaba lor.
O dilema am.si eu legat deatributiile cenzorului:
Verifica legalitatate hotararilor comitetului executiv inainte de aplicarea lor sau dupa?
Multumesc
Buna ziua.
O simpla intrebare:
Am intrebat locatarii din bloc daca sunt dornici sa schimbe conducerea blocului. 51% dintre ei au raspuns afirmativ si au semnat intr-un tabel nominal pentru raspunsul lor. In acest caz mai este nevoie de convocator pentru adunare generala sau acest tabel nominal cu semnaturi tine loc de convocator?
Multumesc.
Buna ziua. Fiind moderator inteleg ca lucrati in domeniu si ca ce spuneti aici,ca si ceilalti moderatori, pot lua de bun.
Prin urmare, acest post fiind din anul 2012, s-a schimbat ceva pana la data de azi 31.03.2016 in legatura cu subiectul? Legea dupa care functioneaza ascoiatiile de proprietari.
Multumesc.