Salutare! Am o mare problema, si va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi daca puteti!! Inainte de sarbatori, intr.o sambata am cumparat o masina gasita pe OlX!! Am verificat starea masinii, dar nu m.am uitat atent in carte si talon! Fiind sambata, nu am gasit nici.un notar sa facem act de vanzare-cumparare persoana respectiva de la care am cumparat masina,mi.a spus ca luni va pleca la sotia sa in italia, iar cand se va intoarce, vom face actele...la cateva zile m.am uitat in cartea masinii si am observat ca sunt 2 proprietari! Al doilea proprietar trecut in carte era cel de la care am luat masina, dar nu avea stampila de la politie in dreptul numelui, iar in talon era trecut primul proprietar, nu cel de.al doilea!!printre actele din masina am gasit contractul de vanzare-cumparare intre cei doi proprietari si un formular completat care trebuia depus la politie impreuna cu talonul pentru ai pune stampila pe carte, si a.i da talonul schimbat pe numele lui!! L.am sunat pe cel de la care am cumparat masina, si mi.a spus ca se apucase sa inscrie masina, dar intre timp a facut nunta cu sotia ei si nu a mai inscris.o!! Mi.a spus ca eu o pot inscrie asa cum e dupa ce fac cu el act de vanzare-cumparare, si dupa ce imi da fiscalul! Unii spun ca nu o pot inscrie...nu stiu ce sa mai cred...
Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu o problema! saptamana trecuta am fost batut de 2 indivizi in plina strada, eu nu am ripostat sub nici-un fel! La un moment dat unul din atacatori mi-a dat cu sticla in cap, in urma loviturii sticla s-a spart, iar eu am avut o leziune usoara la cap! am sunat la 112 dupa care a venit salvarea si m-a dus la urgente! cei 2 care m-au batut sunt in relatii bune cu politia locala, iar cand mi-a eliberat certificat medico-legal era trecut in el 4-5 zile de ingrijiri medicale...am inteles ca nu pot face mare lucru dar vroiam sa stiu daca pot merge mai departe pe motiv ca sticla care am primito in cap, poate intra la tentativa de omor!! Vamultumesc!