avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot inscrie masina pe numele meu?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot inscrie masina pe numele meu?

Salutare! Am o mare problema, si va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi daca puteti!! Inainte de sarbatori, intr.o sambata am cumparat o masina gasita pe OlX!! Am verificat starea masinii, dar nu m.am uitat atent in carte si talon! Fiind sambata, nu am gasit nici.un notar sa facem act de vanzare-cumparare persoana respectiva de la care am cumparat masina,mi.a spus ca luni va pleca la sotia sa in italia, iar cand se va intoarce, vom face actele...la cateva zile m.am uitat in cartea masinii si am observat ca sunt 2 proprietari! Al doilea proprietar trecut in carte era cel de la care am luat masina, dar nu avea stampila de la politie in dreptul numelui, iar in talon era trecut primul proprietar, nu cel de.al doilea!!printre actele din masina am gasit contractul de vanzare-cumparare intre cei doi proprietari si un formular completat care trebuia depus la politie impreuna cu talonul pentru ai pune stampila pe carte, si a.i da talonul schimbat pe numele lui!! L.am sunat pe cel de la care am cumparat masina, si mi.a spus ca se apucase sa inscrie masina, dar intre timp a facut nunta cu sotia ei si nu a mai inscris.o!! Mi.a spus ca eu o pot inscrie asa cum e dupa ce fac cu el act de vanzare-cumparare, si dupa ce imi da fiscalul! Unii spun ca nu o pot inscrie...nu stiu ce sa mai cred...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:29, 15 Ianuarie 2018
Mi.a spus ca eu o pot inscrie asa cum e dupa ce fac cu el act de vanzare-cumparare, si dupa ce imi da fiscalul!

Dispozitia in vigoare obliga cumparatorul proprietar sa inmatriculeze vehiculul in termen de 30 de zile de la achizitie
Dv nu puteti inmatricula bunul mobil in lipsa certificatului fiscal si fara fisa de radiere auto
Fara cele 2 documente nu puteti incheia documentul legal de achizitie vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina? Vlaciu Vlaciu Buna ziua. Am si eu o nelamurire! Am cumparat o masina de la un individ iar pe talon si cartea masini e propietar o firma ! Si individul refuza sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Masina sh cumparata - procedura ferdis ferdis Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)