Am un copil de 2 ani si 5 luni, nascut in ianuarie 2015, si sunt insarcinata cu al doilea copil, care ar trebui sa se nasca in februarie 2018. Din ianuarie 2017 am luat concediu fara plata, 1 an, pentru a putea sta cu copilul pana cand acesta va intra la gradinita. As vrea sa stiu daca mai pot beneficia in cazul acesta de indemnizatie de crestere a copilului pentru cel de-al doilea copil.
Buna ziua,
Am un copil de 2 ani si 2 luni si sunt in concediu fara plata pentru cresterea acestuia pana la 3 ani. Sunt si insarcinata in 3 saptamani si as vrea sa stiu daca primesc indemnizatie pentru cresterea celui de-al doilea copil conform noii legislatii sau ar trebui sa ma intorc la lucru inainte de a naste.
Am un copil de 1 an si 10 luni si as dori ca la incheierea concediului de crestere copil sa iau un an fara plata. Sotul nu va sta in ultima luna (decembrie) dedicata celuilalt parinte. As vrea sa stiu daca in situatia asta trebuie sa fac doua cereri separate de concediu fara plata: de o luna, respectiv un an si cand ar trebui sa le depun.