avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Am un copil de 2 ani si 5 luni, nascut in ianuarie 2015, si sunt insarcinata cu al doilea copil, care ar trebui sa se nasca in februarie 2018. Din ianuarie 2017 am luat concediu fara plata, 1 an, pentru a putea sta cu copilul pana cand acesta va intra la gradinita. As vrea sa stiu daca mai pot beneficia in cazul acesta de indemnizatie de crestere a copilului pentru cel de-al doilea copil.
Cel mai recent răspuns: Mihailoiu , utilizator 20:05, 20 Iunie 2017
As dori sa va intreb, daca sotia mea naste in luna noiembrie si eu fac 1 an de vechime in campul muncii peste 5 luni..as putea sa platesc cartea de munca din urma pentru 5 luni pentru a putea beneficia de concediu postnatal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Addryana Addryana Situatie : Scoala post liceala: 2013-2014 = anul 1 2014-2015= anul 2 2015-2016= anul 3 Sept 2016- April 2017= somaj(09-04) 13.06.2015- nastere copil 1 ... (vezi toată discuția)
Concediu post natal - conditii niculai_elena niculai_elena Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare! Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc pe 15 ianuarie 2015, insa eu implinesc la locul de munca 1 an pe data de ... (vezi toată discuția)