avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Am un copil de 2 ani si 2 luni si sunt in concediu fara plata pentru cresterea acestuia pana la 3 ani. Sunt si insarcinata in 3 saptamani si as vrea sa stiu daca primesc indemnizatie pentru cresterea celui de-al doilea copil conform noii legislatii sau ar trebui sa ma intorc la lucru inainte de a naste.
Cel mai recent răspuns: Elena Oana , utilizator 10:30, 8 Februarie 2017
Care este data cand primul copil va implini 3 ani si care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil?
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Primul copil implineste 3 ani pe 19 dec.2017 iar data prezumtiva a nasterii celui de-al doilea este 26 octombrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! - sarcină în ccc Jipa2017 Jipa2017 Buna ziua!In acest moment eu sunt in concediu crestere copil pana pe data de 1.05.2019.Daca eu voi ramane insarcinata si va trebui sa nasc dupa ce copilul face ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Andreeanicu77 Andreeanicu77 Buna ziua . Sunt angajată de pe 1 aprilie 2018 iar luna aceasta am aflat ca sunt însărcinată. Mentionez ca am iesit din cel de - al patrulea concediul ... (vezi toată discuția)