avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua . Sunt angajată de pe 1 aprilie 2018 iar luna aceasta am aflat ca sunt însărcinată. Mentionez ca am iesit din cel de - al patrulea concediul material, si ultimul , pe data de 17 dec 2017. Sunt înscrisă la cursurile de ifr la o universitate de stat din octombrie 2017. Mentionez ca sunt angajată la firma sotului meu la care sunt si eu asociată de la înființarea firmei de acum 2 ani. De la terminarea ultimului concediu material în 17 dec 2017 nu m - am mai întors la vechiul loc de munca , la o altă firmă decât la cea la care sunt acum , fără vreun motiv anume , nu m- am mai prezentat la serviciu .. Puteti sa -mi spuneti va rog daca pot beneficia de indemnizație sau daca nu , ce as putea face in asemenea condiții. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Andreeanicu77 , utilizator 00:52, 28 Mai 2018
Care este data prezumata a nasterii si detaliati exact statutul din ultimii doi ani anteriori acesteia ? (de exemplu, de la .... pana la ...., angajata; de la ... pana la ..., studenta IFR .....; de la .... pana la ....., casnica etc.)
Multumesc pentru interesul acordat . Data prezumata a nasterii se afla undeva intre 20-31 ianuarie 2019. Am fost angajata la o societate privata aproximativ 4 ani pana in decembrie 2013 cand am intrat in concediul prenatal pentru nasterea celui de -al 3- lea copil care s-a nascut pe 19 februarie 2014. Am stat doi ani in concediu maternal , timp in care am ramas din nou insarcinata cu al 4 lea copil si am prelungit concediul maternal , stand inca 2 ani in maternal Cel de-al 4 lea copil s-a nascut pe 17 decembrie 2015 . Dupa terminarea ultimului concediu maternal , in decembrie 2017, nu m-am mai prezentat la munca deloc , am fost casnica , iar pe 1 aprilie 2018 m -am angajat la firma unde este administrator sotul meu iar eu asociat , firma functionand din 2016. Studenta la ifr sunt din octombrie 2017 , anul 1 .
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil A.zaharia A.zaharia Buna seara . Am nascut pe 5 mai 2018. Am fost angajată pana pe 8 martie 2017 in Romania, studentă pana in mai 2017. Am muncit in strainatate pana in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Addryana Addryana Situatie : Scoala post liceala: 2013-2014 = anul 1 2014-2015= anul 2 2015-2016= anul 3 Sept 2016- April 2017= somaj(09-04) 13.06.2015- nastere copil 1 ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)