avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate JANINA-ELENA

Activitate JANINA-ELENA

Buna ziua,
as dori sa stiu, daca se poate, daca un asistent medical comunitar cu studii PL cu grad principal, angajat intr-o Unitate Administrativ Teritoiala, cu finantare de la Ministerul Sanatatii prin Directia de Sanatate Publica, se incadreaza in grila noua de salarizare conform OUG 20/2016.
Va multumesc anticipat!
Dar un referent, clasa III, gradul profesional asistent ce salariu are, postul solicita vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 6 luni si eu am acest domeniu 4 ani.Multumesc!
Multumesc!
buna ziua,
numele meu este Janina si as avea si eu o intrebare: lucrez in cadrul unei primarii ca asistent medical comunitar si sunt cu contract de munca, la un SPAS s-a scos un post la concurs ca functionar public, la care m-as incadra, intrebarea mea este daca beneficiez de art 90 din Legea 188/1999 privind transferul la cerere, dupa ce o sa iau concursul. Adica o sa fiu incadrata cu acelasi salariu, pe alta functie, dar salarizare? Postul este de referent, clasa III, gradul profesional asistent(studii medii).
Va multumesc anticipat!