avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TRANFERUL DINTR-O UAT INTR-UN SPAS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TRANFERUL DINTR-O UAT INTR-UN SPAS

buna ziua,
numele meu este Janina si as avea si eu o intrebare: lucrez in cadrul unei primarii ca asistent medical comunitar si sunt cu contract de munca, la un SPAS s-a scos un post la concurs ca functionar public, la care m-as incadra, intrebarea mea este daca beneficiez de art 90 din Legea 188/1999 privind transferul la cerere, dupa ce o sa iau concursul. Adica o sa fiu incadrata cu acelasi salariu, pe alta functie, dar salarizare? Postul este de referent, clasa III, gradul profesional asistent(studii medii).
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 1 Aprilie 2016
Nu opereaza art.90 din Legea 188/1999 , intrucat in cadrul primariei aveti calitatea de personal contractual.
Multumesc!
Dar un referent, clasa III, gradul profesional asistent ce salariu are, postul solicita vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 6 luni si eu am acest domeniu 4 ani.Multumesc!
Nu sunt specialist in salarizare , insa probabil cineva care lucreaza cu salariile din sectorul bugetar va va da informatia solicitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen de promovare in clasa vali.herea vali.herea Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie : sunt functionar public din anul 1999, in prezent pe postul de referent (contabil), grad profesional principal, ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public KARINA1967 KARINA1967 din pacate nu ma incadrez la consilier principal, cel putin asa sustine Legea 188/1999, functionarilor publici, art. 57, sau cel putin asa sustine comisia de ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic asistent, treapta 2 Pisi Mia Pisi Mia Daca o persoana venita de pe contractual, da concurs pe un post de functionar public respectiv, consilier juridic, asistent, treapta 2, pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)