avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate georgianav

Activitate georgianav

Răspuns la discuția Apartament cumpărat
Nu le-am distrus nici un bun. Se lungesc cu eliberarea, care s-a promis a fi cât mai rapidă. Nu mi se pare normal să aibă chei altcineva în afară de fostul proprietar(nu știu care vecină și verișoară) și să mă trezesc cu ele peste mine în casa mea! Fără a fi anunțată măcar!
Am cumpărat un apartament acum 2 săptămâni. Avem termen de eliberare de foștii proprietari 30 de zile, dar nu locuiesc acolo. Ni s-a dat cheile să putem umbla prin apartament, ele nu au eliberat încă apartamentul de bunuri. Noi am scos ușile și linoleul să măsurăm pentru curățenie. Acum vânzătorii zic că ne dau în judecată pentru vandalism că am făcut mizerie. Cine are dreptate? Nu le-am dăunat lucrurilor ce trebuiesc luate de ei.
Bună seara. Am o întrebare legat de care nu am putut găsi un răspuns corespunzător. Dacă eu îl iau pe cumnatul meu în spațiu, amenzile și eventual alte pagube produse de acesta se aplică și pe locuința mea? Respectiv sechestru ale bunurilor sau amenzile se adaugă la impozitul apartamentului? Mulțumesc anticipat.