avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... riscuri luare în spațiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

riscuri luare în spațiu

Bună seara. Am o întrebare legat de care nu am putut găsi un răspuns corespunzător. Dacă eu îl iau pe cumnatul meu în spațiu, amenzile și eventual alte pagube produse de acesta se aplică și pe locuința mea? Respectiv sechestru ale bunurilor sau amenzile se adaugă la impozitul apartamentului? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:59, 1 Aprilie 2016
Amenzile sunt constatate si consemnate pe datele de identificare=nume/prenume,
CNP contravenient
Executarea silita,sechestru asigurator se pot dispune strict pe bunurile debitorului
Sechestru,amenzi consemnate in sarcina contravenientului nu se introduc pe rolul fiscal al proprietarului unde acesta locuieste provizoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoană luată în spațiu primește amenzi pe care nu le plătește. poate fi afectat proprietarul? lexev lexev Dacă un chiriaș, să zicem, își face carte de identitate cu domiciliul la adresa în care stă în chirie, adică este luat în spațiu de proprietar, apoi ... (vezi toată discuția)
Înregistrare amenzi circulatie pt o persoană care are domiciliul la o adresa unde nu este ea proprietar BogdanIliescu BogdanIliescu Buna ziua, Dacă am luat in spatiu proprietate personală, o rudă, deci respectiva ruda are domiciliul la adresa unde eu sunt proprietar, si aceasta ... (vezi toată discuția)
Factura? zaharia daniela zaharia daniela Ma puteti ajuta sa imi spuneti actul normativ in care se specifioca ca la valorificarea sechestrului Finantele trebuie sa emita factura? Multumesc (vezi toată discuția)