avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Înregistrare amenzi circulatie pt o persoană care ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Înregistrare amenzi circulatie pt o persoană care are domiciliul la o adresa unde nu este ea proprietar

Buna ziua,
Dacă am luat in spatiu proprietate personală, o rudă, deci respectiva ruda are domiciliul la adresa unde eu sunt proprietar, si aceasta primește amenzi, de circulație sau altceva, dar nu le plătește, inseamna ca respectivele amenzi le voi regăsi atunci când voi plati impozitul pe locuinta, aceeasi locuită unde ruda mea are domiciliul?
Dar dacă respectivă ruda are doar viza de flotant la adresa mai sus menționată?
Multumesc pentru amabilitate!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:36, 7 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal,amenzile de circulatie sunt consemnate in documente in care sunt precizate concret datele de identificare CNP contravenient
Daca persoana in discutie detine domiciliul la adresa dv,amenzile acesteia vor fi inregistrate pe rolul dv fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoană luată în spațiu primește amenzi pe care nu le plătește. poate fi afectat proprietarul? lexev lexev Dacă un chiriaș, să zicem, își face carte de identitate cu domiciliul la adresa în care stă în chirie, adică este luat în spațiu de proprietar, apoi ... (vezi toată discuția)
Riscuri luare în spațiu georgianav georgianav Bună seara. Am o întrebare legat de care nu am putut găsi un răspuns corespunzător. Dacă eu îl iau pe cumnatul meu în spațiu, amenzile și eventual ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pop_maria pop_maria am chiriasi fara a le fi facut contract de inchiriere.....vror sa fie luati in spatiu pt ca sunt din alta localitate si spun ca le-ar fi de folos acest lucru ... (vezi toată discuția)