avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament cumpărat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament cumpărat

Am cumpărat un apartament acum 2 săptămâni. Avem termen de eliberare de foștii proprietari 30 de zile, dar nu locuiesc acolo. Ni s-a dat cheile să putem umbla prin apartament, ele nu au eliberat încă apartamentul de bunuri. Noi am scos ușile și linoleul să măsurăm pentru curățenie. Acum vânzătorii zic că ne dau în judecată pentru vandalism că am făcut mizerie. Cine are dreptate? Nu le-am dăunat lucrurilor ce trebuiesc luate de ei.
Cel mai recent răspuns: georgianav , utilizator 22:11, 21 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Dumneavoastra sunteti proprietari dar civilizat este ca sa lasati fostii proprietari sa-si ia bunurile fara sa le distrugeti.
Nu le-am distrus nici un bun. Se lungesc cu eliberarea, care s-a promis a fi cât mai rapidă. Nu mi se pare normal să aibă chei altcineva în afară de fostul proprietar(nu știu care vecină și verișoară) și să mă trezesc cu ele peste mine în casa mea! Fără a fi anunțată măcar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se lasa pe bune cu parnaie pt tulburare de posesie sunt proprietarul asterix44 asterix44 ma cam sperie legea dar nici sa astept ani cu proces de evacuare nu am alta solutie daca nu locuieste acolo am vreo sansa (vezi toată discuția)
Evacuare fost proprietar karina_35 karina_35 Buna ziua! Va adresez si eu o intrebare pentru ca sunt intr-o situatie pe care nu am mai intalnit-o (nici macar in discutiile dvs). Am cumparat o casa in 15 ... (vezi toată discuția)
Furt din apartament după vânzare danieldumitru411 danieldumitru411 BUNA SEARA. Am cumparat de curand un apartamen iar la negociere am stabilit de cumun acord cu vanzatorii ca in pretul stabilit ramane si mobilierul mai putin ... (vezi toată discuția)