avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită se lasa pe bune cu parnaie pt tulburare de posesie ...
Discuție deschisă în Executare silită

se lasa pe bune cu parnaie pt tulburare de posesie sunt proprietarul

ma cam sperie legea dar nici sa astept ani cu proces de evacuare nu am alta solutie daca nu locuieste acolo am vreo sansa
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:11, 22 Octombrie 2010
daca a expirat contractul de inchiriere atunci puteti intra in casa.
Nu ati oferit suficiente detalii. In principiu, daca posesia apartine altcuiva conform unui contract puteti avea probleme cu legea penala intr-adevar.
contractul a expirat pe 17 ac oct mai trebuie sal notific daca are bunuri
Sa nu cumva sa aveti o clauza de prelungire automata a contractului in caz de nedenuntare a lui de catre parti anterior expirarii.
Oricum va trebui sa nu distrugeti bunurile ramase.
O descriere mai..coerenta a spetei, pls. Altfel, veti primi raspunsuri..la fel.

Alte discuții în legătură

Ingradirea drepturilor cu privire la bunurile ce constituie masa succesorala Florin36 Florin36 Buna seara, Dupa decesul ultimului parinte respectiv al tatalui meu,la nici o luna de zile mi s-a interzis sa mai intru in casa parintilor mei si sa ma mai ... (vezi toată discuția)
Nepredarea spatiului inchiriat sandry sandry dupa notificarea chiriasului de reziliere a contractului acesta nu preda spatiul conform intalegerii contractuale.chiar dupa doua luni de la reziliere ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie , loviri , distrugere - sunt sau nu infractiuni faptele ? enghin_36508 enghin_36508 Situatia sta in felul urmator : La o licitatie a ANAF adjudecatarul declarat nu poate intra in posesia imobilului (garsoniera ) intrucat refuza vechiul ... (vezi toată discuția)