avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nepredarea spatiului inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nepredarea spatiului inchiriat

dupa notificarea chiriasului de reziliere a contractului acesta nu preda spatiul conform intalegerii contractuale.chiar dupa doua luni de la reziliere chiriasul manifesta lipsa de preocupare de predare a spatiului ,vorbeste dar nu face nimic pentru a preda spatiul confor clauzei contractuale si cu un proces verbal de predare primire.

-ce pot face pentru a-mi recupera spatiul conform contractului sau de a obtine "despagubiri"su orice forma legala pentru timpul pierdut din neglijenta chiriasului ?
Cel mai recent răspuns: sandry , utilizator 21:28, 17 Februarie 2011
1 ) promovati imediat o ordonanta presedentiala de evacuare;
2 ) in paralel,promovati si o actiune pentru pagubele pricinuite prin neuzul spatiului si alte daune ce pot fi dovedite.
spatiul este liber dar distrus in totalitate in mod barbar .chiriasul i-mi preda cheile dar intreg din tot spatiul sunt doar ferestrele si usa in rest nu mai exista nimic in spatiu in afara de pereti si acei a distrusi.
Vedeti dumneavoastra, contractele sunt lege pentru cei care le_au semnat.
Contractele nu trebuiesc cumparate ca facturile la kg.

Studiati bine contractul, aveti vreo dispoyitie privitoare la evacuare, la penalitati, ?
este un contract de inchiriere a locuintei ori un spatiu comercial.

spatiul este liber dar distrus in totalitate in mod barbar .chiriasul i-mi preda cheile dar intreg din tot spatiul sunt doar ferestrele si usa in rest nu mai exista nimic in spatiu in afara de pereti si acei a distrusi,baia demolata complect,bucataria inclusiv instalatia de gaz pentru incalzire de as
dumitru_dascalu a scris:

Vedeti dumneavoastra, contractele sunt lege pentru cei care le_au semnat.
Contractele nu trebuiesc cumparate ca facturile la kg.

Studiati bine contractul, aveti vreo dispoyitie privitoare la evacuare, la penalitati, ?
este un contract de inchiriere a locuintei ori un spatiu comercial.



este inchiriat o locuinta transformata in spatiu comercial cu obligatia de a preda spatiul inchiriat conform proces verbal de predare -primire si fotografii anexate,fara alte clauze,avind incredere ca cel mai bogat om din romania nu se minjeste pentru 1000 euro pentru remedieri.
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
sandry, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum procedeaza un chirias pentru a preda spatiul inchiriat la ... Cum procedeaza un chirias pentru a preda spatiul inchiriat la incetarea contractului, daca proprietarul , desi notificat, nu se prezinta la data si ora ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere relu miclut relu miclut Este vorba despre un spatiu inchiriat de mine persoana fizica unei firme pentru folosinta .La plata chiriei s-a acumulat o restanta a platii pentru sase ... (vezi toată discuția)
Chirie: daune dragosclaudiunetea dragosclaudiunetea Buna ziua. Locuiesc in chire in Bucuresti cu contract de inchiriere incheiat in luna februarie. Tocmai m-am intors dintr-o vacanta de cateva zile si am ... (vezi toată discuția)