avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum procedeaza un chirias pentru a preda spatiul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum procedeaza un chirias pentru a preda spatiul inchiriat la ...

Cum procedeaza un chirias pentru a preda spatiul inchiriat la incetarea contractului, daca proprietarul , desi notificat, nu se prezinta la data si ora stabilita pentru a prelua spatiul si a semna procesul-verbal de predare spatiu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: , utilizator 17:21, 16 Iunie 2022
puteti consemna cheile la un notar
Nici gand ar fi culmea ca notarii sa se implice in astfel de situatii.Faceti un proces verbal dvs in prezenta unui martor,faceti poze,ii trimiteți cheile prin curier etc..

romibaro a scris:

puteti consemna cheile la un notar

Am facut un proces-verbal de constatare in prezenta martorilor si ii voi trimite un exemplar impreuna cu cheile, prin curier. Multumesc mult pentru raspunsul dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepredarea spatiului inchiriat sandry sandry dupa notificarea chiriasului de reziliere a contractului acesta nu preda spatiul conform intalegerii contractuale.chiar dupa doua luni de la reziliere ... (vezi toată discuția)
Predare apartament inchiriat ranya ranya Buna seara! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am inchiriat un apartament in urma cu aproape un an, acum vreau sa ma mut. L-am anuntat telefonic pe ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract inchiriere GALACTION GALACTION SRL a inchiriat spatiul cu toate dotarile necesare ( individualizate / separate ) in baza unui contract de inchiriere inregistrat la ANAF si pe baza unui ... (vezi toată discuția)