avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate mike_mihai

Activitate mike_mihai

am inteles. va multumesc,o zi buna!
va multumesc foarte mult pentru raspuns.!nu s-a platit impozit pana acum,pentru ca fostul proprietar este veteran si este scutit de orice impozit.!actele sunt intocmite cu drept uzufruct, As putea sa va mai intreb un singur lucru.? daca eu o sa declar acum actul acesta de vanzare cumparare,n-o sa fiu pus in situatia de a plati impozitul tot ,de la data intocmirii actului.?
problema mea este urmatoarea: am cumparat un imobil impreuna cu un teren arabil situat in spatele casei mentionate mai sus,eu mandatand pe cineva sa-mi faca actele,nu prea am avut timp sa citesc contractul notarial si nu am stiut ca trebuia declarat la primarie(fisc) in 30 de zile. au trecut deja vreo 9 ani de atunci, ce se poate intampla daca ma duc sa declar acum....?mentionez ca fostul proprietar este veteran scutit de plata impozitelor. va multumesc.!
problema mea este urmatoarea: am cumparat un imobil impreuna cu un teren arabil situat in spatele casei mentionate mai sus,eu mandatand pe cineva sa-mi faca actele,nu prea am avut timp sa citesc contractul notarial si nu am stiut ca trebuia declarat la primarie(fisc) in 30 de zile. au trecut deja vreo 9 ani de atunci, ce se poate intampla daca ma duc sa declar acum....?mentionez ca fostul proprietar este veteran scutit de plata impozitelor. va multumesc.!