avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Activitate greu_de_ucis

Activitate greu_de_ucis

Răspuns la discuția Venit declarat
salutare,

suma o primesc de la o persoana fizica prin transfer bancar din contul lui in contul meu,sau e posibil sa mai primesc din contul unei firme care se ocupa cu schimbul de bitcoin,e posibil sa fie tranzactii de valoare destul de mari (de ex 10.000-15.000 ron la 4-5 zile),sau din tranzactii online,de pe un site direct in contul meu...

multumesc,
Discuție Venit declarat
salutare!
pana la ce suma poti sa primesti ca persoana fizica intr-un cont bancar/pe un card fara sa declari?

multumesc!
am inteles,multumesc pentru ajutor!
o seara buna!
ok,daca ma intalnesc cu o persoana si ii dau 10 lei pe un bitcoin si apoi il vand catre un exchange cu 11 lei si primesc banii in cont, platesc impozit pe 1 leu?
De unde stiu ei cu cat l-am cumparat daca eu ma intalnesc cu persoana care vinde si ii dau banii in mana,pot sa-l cumpar cu 12 lei si sa-l vand apoi la exchange cu 11:)

Multumesc,
O zi buna!
multumesc,deci nu o sa am probleme cu fiscul,sa ma trezesc cu ei pe la usa sa ma intrebe de unde vin banii si de ce nu am platit impozit la stat?

o zi buna!
salutare,as vrea sa incep o mica afacere cu schimbul de bitcoin,sa-l cumpar la un pret si sa-l vand la un alt pret,ar trebui sa platesc tva pt asta?sau as putea infiinta o societate care este scutita de tva pentru aceasta tranzactie?

Multumesc,