avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit declarat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit declarat

salutare!
pana la ce suma poti sa primesti ca persoana fizica intr-un cont bancar/pe un card fara sa declari?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: greu_de_ucis , utilizator 02:03, 4 Mai 2016
Din ce provine suma?Va referiti la Legea privind spalarea banilor? dati mai multe detalii.
salutare,

suma o primesc de la o persoana fizica prin transfer bancar din contul lui in contul meu,sau e posibil sa mai primesc din contul unei firme care se ocupa cu schimbul de bitcoin,e posibil sa fie tranzactii de valoare destul de mari (de ex 10.000-15.000 ron la 4-5 zile),sau din tranzactii online,de pe un site direct in contul meu...

multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog sa imi spuneti daca stiti cum poti fii verificat ... Ciobotaru87 Ciobotaru87 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca stiti cum poti fii verificat de catre stat daca faci plati si folosesti un card VISA de la un excenge online de ... (vezi toată discuția)
Donații multiple într-un cont DanaLaghiu DanaLaghiu Buna seara comunitate. EU, in calitate de persoana fizica, fac o donatie unei alte persoane fizice o valoare de X lei. prin transfer bancar. Mentionez si ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza pay pal alby_alina alby_alina Buna. am aplicat la un job part time si online .am sa va spun in mare despre ce este vorba si as dori cateva sfaturi si lamuriri din partea dumneavostra ... (vezi toată discuția)