pana acum compania despre care vbesc nu prea si-a onorat obligatiile contractuale (nu vbesc de cele financiare), momentan aceasta situatie nu ma afecteaza dar imi da din ce in ce mai mult de gandit, ideea e ca am aflat si eu de modalitatea aceasta de a cere drept garantie bilet la ordin sau cec in alb, intrebarea este cum ar privii o companie mare aceasta doleanta? Ma mira ca nu isi respecta clauzele contractuale pt ca sunt cu adevarat o companie importanta, dar imi doresc mult sa ii fidelizez!
si totushi traim in Romania, ideea e ca nu a acceptat sa plateasca o suma in avans. Un contract trebuie respectat, numai ca avand in vedere ca am mai intalnit situatii de genul acesta incerc sa imi iau si alte masuri.
In mod normal pentru indoor advertising in cadrul scarilor de bloc iti trebuie un contract cu asociatia de proprietari. Firmele de publicitate care se ocupa cu acest gen de publicitate incheie astfel de contracte pentru amplasarea de panouri. Realitatea o poti observa totusi singur: colantele, flyerele introduse in posta sunt distribuite fara nici un contract cu asociatiile.
sunt pe cale sa inchei un contract de prestari servicii cu o companie importanta. Cu toate acestea compania despre care vorbesc nu este de acord sa plateasca o suma in avans. Ce alte optiuni am pentru a ma asigura ca voi fii platit?