avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... HELP! Legalitatea reclamei directe!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

HELP! Legalitatea reclamei directe!

Buna,

Ma intereseaza sa aflu in ce masura o campanie de publicitiate directa, prin brosuri lipite direct de usa oamenilor este legala!
Acest tip de campanie publicitara necesita aprobari speciale, de la institutii publice sau de la asociatia de proprietari sau se poate realiza fara nici o aprobare prealabila.

Va rog sa ma indrumati spre legislatia in materie care reglementeaza astfel de situatii.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2007
corbul60, utilizator
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:38, 21 Martie 2007
In mod normal pentru indoor advertising in cadrul scarilor de bloc iti trebuie un contract cu asociatia de proprietari. Firmele de publicitate care se ocupa cu acest gen de publicitate incheie astfel de contracte pentru amplasarea de panouri. Realitatea o poti observa totusi singur: colantele, flyerele introduse in posta sunt distribuite fara nici un contract cu asociatiile.
Ce obligatie am eu, blocatar, sa spal usa de lipici dupa fiecare afis publicitar?
se poate solicita la politia primariei sa fie amendata firma pt. lipirea afiselor in alte locuri decat cele special amenajate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help! legalitatea reclamei directe! corbul60 corbul60 Buna, Ma intereseaza sa aflu in ce masura o campanie de publicitiate directa, prin brosuri lipite direct de usa oamenilor este legala! Acest tip de ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibile achizițiile de echipamente de tipărire pe caen 7311? julesandco julesandco Bună ziua, Îmi doresc să înființez un atelier de creație și producție publicitară. Vrem să facem atât partea de creație (concept, design ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ce cod caen ar putea fi autorizat pentru o activitate ... annahm11 annahm11 Buna seara! Ce cod CAEN ar putea fi autorizat pentru o activitate de promovare anunturi ale clientilor pe o pagina web? Multumesc! (vezi toată discuția)