Merci de raspuns. A iesit la pensie in anul 2001. O sa prezint cazul unui avocat ( in ce domeniu ar trebuie sa fie acesta specializat? ) care sper sa ne sfatuiasca in legatura cu ce demersuri am putea face. In alta ordine de idei, o sa expun problema si celor de la casa de pensii pentru a primi eventuale clarificari.
In ce masura se poate interveni asupra unei pensii, pentru recalculare?
Intreb asta deoarece, tatal a lucrat in conditii speciale ( grupa 1 de munca, ore de noapte, a beneficiat de sporuri toxicitate, etc etc,) a iesit la pensie la termen la varsta de 50/51 ani. Pana a iesi la pensie de drept, i s-au facut anumite analize, din care a reiesit ca a capatat si o anume boala profesionala ( astm bronsic ). Credeti ca este vreo sansa sa se adreseze unei institutii pentru a face documentatia necesara in vederea recalcularii? Exista o astfel de metoda pentru a putea beneficia de o marire a pensiei tinand cont ca sufera si de o astfel de boala?
Raspunsurile dvs, ar fi de mare ajutor! Mulumesc anticipat.
Credeti ca imi puteti fi va rog de ajutor cu o `` traducere`` a celor consemnate in sala de judecata cu privire la acest caz? Va voi oferi cateva informatii utile:
Materie: Civil
Obiect: plângere contravenţională PV SERIA PBX NR xxxxxxxxx
Stadiu procesual: Fond
28.10.2015
Ora estimata: 8:30
Complet: Camera de consiliu 3 Civil
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: In temeiul Art.200 alin 3. Cod de procedura civila anuleaza cererea. Cu cerere de reexaminare in 15 zile de la comunicare.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 28.10.2015
27.10.2015
Ora estimata: 08:30
Complet: C 3 civil administrativ
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: anulat
Document:
Mi-ar fi de mare folos un ajutor venit din partea dvs.