avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Activitate SDanielss

Activitate SDanielss

Răspuns la discuția Modificare pensie
Buna ziua,

Merci de raspuns. A iesit la pensie in anul 2001. O sa prezint cazul unui avocat ( in ce domeniu ar trebuie sa fie acesta specializat? ) care sper sa ne sfatuiasca in legatura cu ce demersuri am putea face. In alta ordine de idei, o sa expun problema si celor de la casa de pensii pentru a primi eventuale clarificari.

Cu respect,
MSc. Ing. Daniel Sucalescu
In ce masura se poate interveni asupra unei pensii, pentru recalculare?

Intreb asta deoarece, tatal a lucrat in conditii speciale ( grupa 1 de munca, ore de noapte, a beneficiat de sporuri toxicitate, etc etc,) a iesit la pensie la termen la varsta de 50/51 ani. Pana a iesi la pensie de drept, i s-au facut anumite analize, din care a reiesit ca a capatat si o anume boala profesionala ( astm bronsic ). Credeti ca este vreo sansa sa se adreseze unei institutii pentru a face documentatia necesara in vederea recalcularii? Exista o astfel de metoda pentru a putea beneficia de o marire a pensiei tinand cont ca sufera si de o astfel de boala?
Raspunsurile dvs, ar fi de mare ajutor! Mulumesc anticipat.

Cu respect,
MSc. Ing. Daniel Sucalescu
Răspuns la discuția Şedinţe
Multumesc frumos pentru lamurire!
Numai bine!
Discuție Şedinţe
Buna ziua!

Credeti ca imi puteti fi va rog de ajutor cu o `` traducere`` a celor consemnate in sala de judecata cu privire la acest caz? Va voi oferi cateva informatii utile:

Materie: Civil
Obiect: plângere contravenţională PV SERIA PBX NR xxxxxxxxx
Stadiu procesual: Fond

28.10.2015
Ora estimata: 8:30
Complet: Camera de consiliu 3 Civil
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: In temeiul Art.200 alin 3. Cod de procedura civila anuleaza cererea. Cu cerere de reexaminare in 15 zile de la comunicare.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 28.10.2015

27.10.2015
Ora estimata: 08:30
Complet: C 3 civil administrativ
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: anulat
Document:

Mi-ar fi de mare folos un ajutor venit din partea dvs.

Multumesc anticipat, numai bine.