avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Şedinţe
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Şedinţe

Buna ziua!

Credeti ca imi puteti fi va rog de ajutor cu o `` traducere`` a celor consemnate in sala de judecata cu privire la acest caz? Va voi oferi cateva informatii utile:

Materie: Civil
Obiect: plângere contravenţională PV SERIA PBX NR xxxxxxxxx
Stadiu procesual: Fond

28.10.2015
Ora estimata: 8:30
Complet: Camera de consiliu 3 Civil
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: In temeiul Art.200 alin 3. Cod de procedura civila anuleaza cererea. Cu cerere de reexaminare in 15 zile de la comunicare.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 28.10.2015

27.10.2015
Ora estimata: 08:30
Complet: C 3 civil administrativ
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: anulat
Document:

Mi-ar fi de mare folos un ajutor venit din partea dvs.

Multumesc anticipat, numai bine.
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2016
SDanielss, utilizator
Cel mai recent răspuns: SDanielss , utilizator 15:57, 8 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru lamurire!
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încheiere finalã (dezinvestire) ContSters308898 ContSters308898 Vreau sa stiu daca aceasta este o decizie finala sau mai trebuie sa asept 15 zile ca sa vad daca cealalta persoana mai depune vre-un document??? Ora ... (vezi toată discuția)
Nu înțeleg soluția instanței rotarescugeorge rotarescugeorge poate sa imi traduca si mie cineva pe intelesul meu solutia acestui proces? va multumesc Nr. unic (nr. format vechi) : Data inregistrarii 06.12.2013 Data ... (vezi toată discuția)
Plângere anulatã, cerere de reexaminare remuss25 remuss25 Buna ziua am primit o amenda de la politie sectorului 1 pt ca am injurat un taximetrist si am depus contestatie la judecatoria sector 1 , am primit acasa la ... (vezi toată discuția)