avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Încheiere finalã (dezinvestire)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Încheiere finalã (dezinvestire)

Vreau sa stiu daca aceasta este o decizie finala sau mai trebuie sa asept 15 zile ca sa vad daca cealalta persoana mai depune vre-un document???

Ora estimata: 08:30
Complet: C4/12-Camera Consiliu-NCPC
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 200 alin.3 NCPC anulează cererea. Cu drept de reexaminare în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi,24.04.2014.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 24.04.2014
Trebuie sa asteptati sa treaca cele 15 zile de la comunicare.
Cererea este anulata pt. ca reclamantul nu a indeplinit solicitarile instantei in termenul indicat. Reclamantul, are insa, posibilitatea sa faca cerere de reexaminare in 15 zile de la comunicare, care, in caz de admitere, cauza se retrimite completului de judecata initial investit si se continua procedura.
Ca atare, reclamantul inca mai poate schimba aceasta solutie.
Comunicarea sa facut astazi sau trebuie sa primeasca vreo foaie acasa? Mentionez ca el nu a fost la tribunal azi.
Nu. Azi a fost pronuntata solutia din incheiere, comunicarea are loc la data primirii aceste incheieri de catre parti ( acea foaie pe care o primeste in cutia postala).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de reexaminare mihai0888 mihai0888 Buna ziua am o mica intrebare am depus o plangere contraventionala si am primit in data de 10.03.2014 o adresa in care sa indic martorii si cnp-ul acestora am ... (vezi toată discuția)
Nu înțeleg soluția instanței rotarescugeorge rotarescugeorge poate sa imi traduca si mie cineva pe intelesul meu solutia acestui proces? va multumesc Nr. unic (nr. format vechi) : Data inregistrarii 06.12.2013 Data ... (vezi toată discuția)
Şedinţe SDanielss SDanielss Buna ziua! Credeti ca imi puteti fi va rog de ajutor cu o `` traducere`` a celor consemnate in sala de judecata cu privire la acest caz? Va voi oferi ... (vezi toată discuția)