Buna ziua am o mica intrebare am depus o plangere contraventionala si am primit in data de 10.03.2014 o adresa in care sa indic martorii si cnp-ul acestora am trimis-o prin posta cu confirmare de primire in 2 exemplare in data de 20.03.2014 iar in data 20.03.2014 s-a dat urmatoarea solutie: Ora estimata: 09:00
Complet: C24 civil
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează cererea. Cu drept de cerere de reexaminare în 15 zile de la comunicare pentru reclamant. Pronunţată în şedinţa publică, azi 20.03.2014, la Judecătoria Tg-Jiu.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 1519/2014 20.03.2014
Din cea ce am observat pe plic era data 04.03.2014 dar la mine a gasito pusa in cutia postala abia in data de 10.03.2014, ma mir cine a semnat-o in locul meu ori a fost trimisa prin alta localitate, ca mai sunt persoane care se potrivesc in nume cu mine.
Daca formulez cere de reexaminare ce pot invoca in ea si ce sanse am sa se admita cererea?
Se timbreza cererea de rexaminare?
Vedeti motivele care au dus la anularea cererii si combateti-le prin reexaminare. Se timbreaza cu 20 de lei. Insa, termenul de introducere este de 15 zile de la data primirii - deci verificati sa fiti in termen (!!) Sansele depind de motivul anularii, daca v-ati respectat sau nu obligatiile puse in sarcina, in termenele prevazute, samd. Succes.
am primit comunicarea era vorba de cnp-ul meu si de adresa si numele martorilor eu am depus la dosar o copie dupa cartea de identitate, lea-m comunicat problema e cu posta ce pot invoca in favoarea mea ca nu am primit la timp adresa?e un motiv real