avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plângere anulatã, cerere de reexaminare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plângere anulatã, cerere de reexaminare

Buna ziua am primit o amenda de la politie sectorului 1 pt ca am injurat un taximetrist si am depus contestatie la judecatoria sector 1 , am primit acasa la cateva luni o hartie in care imi cerea sa specific intimata , eu nu am stiu ce inseamna si nu m am dus sa depun cererea de a specifica intimata , pe 25 feb 2014 am avut proces m am prezentat si mi sa zis ca este in vederea anulari pt ca nu am depus cererea de intimata la timp , zicandu-mi sa o depun atunci in ziua aceea, m- am dus am depuso si acum mi a venit acasa o hartie in care specifica
Ora estimata: 8:30
Complet: CAMERÃ DE CONSILIU pt. C22-civil
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anuleaza plangerea contraventionala cu drept de reexaminare in 15 zile de la comunicare. Data in CC
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 25.02.2014

ce ar trebuii sa fac in acest caz , ce mai trebuie sa depun in 15 zile sa se judece cazu
Imi pute ti scrie si cam ce ar trebuii sa scriu pt a mi se reactiva dosaru ?

Multumesc
Trebuia sa specificati cu cine va judecati. Mai puteti face cerere de reexaminare dar nu aveti nici o sansa, avand in vedere situatia descrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema cu contestarea unei amenzi remuss25 remuss25 Buna ziua am contestat o amenda de 200 lei la judecatoria sectorului 1 , mi au trimis o cerere sa precizez intimata nu am stiut ce inseamna si nu am depuso , ... (vezi toată discuția)
Care ar fi motivele anulãrii unei plângeri contravenționale înainte de fixarea primului termen? nestiutorintoate nestiutorintoate buna seara, va rog sa-mi dati , daca se poate , ceva mai multe detalii care sunt cauzele luarii acestor decizii. am de gand sa depun cerere pt ... (vezi toată discuția)
Încheiere finalã (dezinvestire) ContSters308898 ContSters308898 Vreau sa stiu daca aceasta este o decizie finala sau mai trebuie sa asept 15 zile ca sa vad daca cealalta persoana mai depune vre-un document??? Ora ... (vezi toată discuția)