avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate adrian2304

Activitate adrian2304

Buna ziua,

Caut un consultant cu care sa pot discuta despre deschiderea unui SRL - nu am nevoie de ajutor pentru a deschide efectiv firma ci doresc sa discut despre conditiile legale care trebuie indeplinite pentru activitatea viitoarei firme (comert online cu produse importate din UE/non-UE). Caut o persoana avizata cu care sa pot discuta si astfel sa evit viitoare amenzi, etc, sa ma asigur ca stiu care sunt conditiile legale si ca le pot respecta.

Caut consultanta avizata si platita, bineinteles, asa ca va rog sa imi lasati datele dvs aici sau sa imi trimiteti un mesaj privat daca sunteti interesat sa colaboram.

Multumesc, Sarbatori Fericite.
Răspuns la discuția Prescriere executare silita
Revenind la speță, vă rog să îmi răspundeți la următoarele întrebări:
1. Sub imperiul cărui Cod de procedură civilă s-a desfășurat litigiul? Trebuie să îmi spuneți dacă procesul a început înainte sau după data de 15 februarie 2013.

2. Vreau să știu sigur dacă hotărârea de fond a fost atacată cu recurs. Poate că a fost atacată cu apel. Foarte multă lume confundă căile de atac și este firesc să fie așa.


1. sub imperiul codului vechi, prima sentinta s-a pronuntat la 17.10.2012

2. da, a existat doar recurs, care a fost respins. recursul s-a pronuntat la data de 28.05.2014 (decizie civila).

Mi-am verificat si profilul pentru a putea primi mesaje private, va multumesc.
Răspuns la discuția Prescriere executare silita
Dna Pintea, va multumesc pentru raspuns. Deci sunt 3 ani de la recurs sau de la fond?

Avocatul care ne-a reprezentat ne-a spus ca sunt 3 ani de la recurs, insa executorul la care am vrut sa apelam ne-a spus ca sunt 3 ani de la fond..nu as fi vrut sa apelez neaparat la alt executor cat sa ma asigur care dintre ei are dreptate.

V-as multumi daca o persoana avizata mi-ar putea confirma. De asemenea, contra cost - as vrea sa apelez la cineva care sa imi confirme clar (sa se uite pe documente), puteti sa imi dati un mesaj privat.

Numai bine!
Răspuns la discuția Prescriere executare silita
Multumesc pentru raspuns. Prin ramanere definitiva trebuie sa inteleg momentul primei sentinte-hotararea de fond sau momentul recursului in care s-a confirmat prima sentinta?
Buna seara! o intrebare din partea unui total nepriceput intr-ale dreptului sau a procedurilor juridice: Parintii mei au avut un proces cu asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc - au castigat in prima instanta, cat si la recurs. In urma acestui proces, parintii mei trebuie sa primeasca din partea asociatiei o suma de bani.

timpul a trecut, acum eu incerc sa imi dau seama daca mai suntem sau nu in acei 3 ani in care se poate executa silit, intrebarea este din ce moment sunt calculati acei 3 ani, din momentul pronuntarii primei sentinte sau din momentul pronuntarii recursului? sau exista o data de comunicare a primei sentinte (de fond) din momentul in care incep sa curga cei 3 ani?


Va multumesc mult!