avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Consultanta infiintare SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Consultanta infiintare SRL

Buna ziua,

Caut un consultant cu care sa pot discuta despre deschiderea unui SRL - nu am nevoie de ajutor pentru a deschide efectiv firma ci doresc sa discut despre conditiile legale care trebuie indeplinite pentru activitatea viitoarei firme (comert online cu produse importate din UE/non-UE). Caut o persoana avizata cu care sa pot discuta si astfel sa evit viitoare amenzi, etc, sa ma asigur ca stiu care sunt conditiile legale si ca le pot respecta.

Caut consultanta avizata si platita, bineinteles, asa ca va rog sa imi lasati datele dvs aici sau sa imi trimiteti un mesaj privat daca sunteti interesat sa colaboram.

Multumesc, Sarbatori Fericite.
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 23:27, 27 Decembrie 2018
Buna ziua, ne putem auzi dupa 07 ianuarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma web development, posibilitate de facturare persoana fizica ue sau non-ue Mrpu Mrpu Buna, Doresca sa aflu mai multe informatii despre posibilitatea facturarii persoanelor fizice aflate in UE sau non-UE. Eu ofer servicii de web ... (vezi toată discuția)
Antreprenoriat - libera antrepriză și comerțul online Bo_ Bo_ Bună ziua, Am câteva întrebări legate de libera antrepriză și comerțul online. Mă pregătesc să deschid un site unde aș dori să vând produse ... (vezi toată discuția)
Magazin online markomarius1 markomarius1 Buna seara, M-ar interesa si pe mine niste detalii, cu privire la o activitate pe internet: -doresc sa creez un magazin online de vanzari (comert ... (vezi toată discuția)