avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruREC

Activitate AlexandruREC

Agresiune fizica ca am fost impins odata cu carutul. fara leziuni, fara CML. Amenintari, injurii. Mai am 2 filme, in ultimul au incercat sa ma prinda, au alergat dupa mine cand am mers in parcare si eram cu politia la telefon. Pe video de la parcare se vede cand a incercat sa ma loveasca grasul cu pumnul. Pe acelea nu le-am incarcat, pt ca vreau sa raman anonim pe net si pot fi ident de haita cu aj lor.
In declaratie - agresiune fizica, verbala, amenintari. Ce mai pot reclama? De aceea am scris pe avocat net...
este link cu video. inainte de asta femeia a trecut pe langa carucior cu un pachet de biscuiti si aveau pretentia sa ma dau la o parte. Paznicul nu a chemat ajutoare sau politia. Am chemat eu politia dar au fugit pana a venit. E de datoria Cora sa imi asigure protectia in magazinul lor???
Am fost agresat de o haita de romi in incinta Cora Sun Plaza. Paznicul nu a intervenit. ce pot face impotriva agresorilor si Sun Plaza? E vreun avocat care ma poate sustine cu plata la succes? [ link extern ]
Multumesc. Am reusit sa stabilesc o intalnire sa ii dau banii, cum fac sa fie un flagrant?
Cum se raporteaza? La sectia de care apartin?
Santaj?
Nici un act aditional. Acum ma gandesc sa fac plangere penala celui care a semnat in locul meu si tulburare de posesie pt angajatorul care imi retine diploma.
Angajatorul m-a inscris la un curs de formare. Imediat dupa examen, raporturile de munca au incetat amiabil. Diploma s-a emis dupa ce am plecat din firma si au ridicat-o impreuna cu diplomele fostilor colegi. Patroana spune ca nu mi-o da pana nu platesc contravaloarea cursului. Firma care a organizat cursul spune ca nu poate emite un duplicat.
Ce variante am???
Multumesc anticipat!