avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune in incinta Cora Sun Plaza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune in incinta Cora Sun Plaza

Am fost agresat de o haita de romi in incinta Cora Sun Plaza. Paznicul nu a intervenit. ce pot face impotriva agresorilor si Sun Plaza? E vreun avocat care ma poate sustine cu plata la succes? [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: AlexandruREC , utilizator 14:05, 8 Septembrie 2017
Este hazardat a va antepronunta despre eventuala solutie favorabila in instanta
Paznicul unitatii comerciale detine dispozitii ferme in ce conditii si limitele in care isi poate exercita atributiile
Anterior oricaruio demers trebuie atent analizate circumstantele si succesiunea de evenimente care au condus la eveniment
In urma evenimentului ati suferit traume,prejudicii,ati scos certificat medico legal ?
este link cu video. inainte de asta femeia a trecut pe langa carucior cu un pachet de biscuiti si aveau pretentia sa ma dau la o parte. Paznicul nu a chemat ajutoare sau politia. Am chemat eu politia dar au fugit pana a venit. E de datoria Cora sa imi asigure protectia in magazinul lor???
Ce anume agresiuni reclamati?
In declaratie - agresiune fizica, verbala, amenintari. Ce mai pot reclama? De aceea am scris pe avocat net...
In ce a constat agresiunea fizica? aveti leziuni, v-ati scos CML?
In ce au constat amenintarile?

Alte discuții în legătură

lovirea si alte violente-certificat medico-legal ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Am avut un conflict cu niste vecini pentru un loc de parcare...in urma incidentului am observat ca am niste zgarieturi in zona gatului. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Învățătoarea fiului meu agresează copiii atât verbal, cât și fizic. unde pot face o plângere penală? marinica71 marinica71 am un baietel in clasa a 4-a si vineri 20.04.2018 d na invatatoare l a batut in cap cu un caiet de 48 f pana acesta s a rupt.pe o fetita a tras o de par iar pe ... (vezi toată discuția)
Traumatism prin agresiune fizica dreadful dreadful buna, pe data de 10 februarie 2009 am fost victima unei violente agresiuni fizice de catre bodyguradul unui local. in acea seara am consumat bauturi ... (vezi toată discuția)