avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune in incinta Cora Sun Plaza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune in incinta Cora Sun Plaza

Am fost agresat de o haita de romi in incinta Cora Sun Plaza. Paznicul nu a intervenit. ce pot face impotriva agresorilor si Sun Plaza? E vreun avocat care ma poate sustine cu plata la succes? [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: AlexandruREC , utilizator 14:05, 8 Septembrie 2017
Agresiune fizica ca am fost impins odata cu carutul. fara leziuni, fara CML. Amenintari, injurii. Mai am 2 filme, in ultimul au incercat sa ma prinda, au alergat dupa mine cand am mers in parcare si eram cu politia la telefon. Pe video de la parcare se vede cand a incercat sa ma loveasca grasul cu pumnul. Pe acelea nu le-am incarcat, pt ca vreau sa raman anonim pe net si pot fi ident de haita cu aj lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

lovirea si alte violente-certificat medico-legal ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Am avut un conflict cu niste vecini pentru un loc de parcare...in urma incidentului am observat ca am niste zgarieturi in zona gatului. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Învățătoarea fiului meu agresează copiii atât verbal, cât și fizic. unde pot face o plângere penală? marinica71 marinica71 am un baietel in clasa a 4-a si vineri 20.04.2018 d na invatatoare l a batut in cap cu un caiet de 48 f pana acesta s a rupt.pe o fetita a tras o de par iar pe ... (vezi toată discuția)
Traumatism prin agresiune fizica dreadful dreadful buna, pe data de 10 februarie 2009 am fost victima unei violente agresiuni fizice de catre bodyguradul unui local. in acea seara am consumat bauturi ... (vezi toată discuția)