avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... traumatism prin agresiune fizica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

traumatism prin agresiune fizica

buna,
pe data de 10 februarie 2009 am fost victima unei violente agresiuni fizice de catre bodyguradul unui local.
in acea seara am consumat bauturi alcoolice si mi s-a facut somn ...am incercat sa dorm dar bodyguardul mi-a zis pe un ton exacrabil sa plec si pt ca eu m-am pus sa dorm la loc m-a prins de geaca si de par sa ma scoata afara....pt faptul ca m-a agresat fizic l-am injurat nicidecum nu am fost violent pentru ca nu imi sta in fire si el m-a scos afara si a inceput sa dea cu bocanci in mine lovindu-ma repetat in diverse zone ale corpului.am fost la medicul legist si am scos expertiza care spune doar 4 zile de ingrijire medicala desi si in ziua de azi dupa o luna inca mai am dureri.....
inca nu am fost la sediul politie sa declar...
ulterior m-am ales si cu interdictie in localuRILE....nu doar unu...ci in toate localurile in care bodyguardul acela lucreaza...si am fost amenintat ca se va repeta......din cate inteleg nu sunt prima persona care a fost agresata de el....a dat pana si in fete si amenintat si DJ localului respectiv....patronul nu a luat nici o masura...a lasat totul la decizia lor
eu doresc sa stiu daca se poate fara aducere in instanta sa i se retraga dreptul de a profesa meseria de bodyguard ca urmare a celor intamplate si/sau despagubire pt vatamarea corporala adusa.....am martori care pot declara si confirma spusele mele

multumesc anticipat si astept cat mai multe opinii sincere si profesionale
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2009
dreadful, utilizator
Mergeti la politie sa reclamati – sa nu treaca doua luni... Pt numai 4 zile de ingrijiri medicale va fi cercetat, eventual, pt loviri... si va primi o amenda...
Cu sau fara instanta chiar daca veti reusi sa obtineti "retragerea dreptului sau de a fi gorila cu acte” nu rezolvati mare lucru: patronul respectiv l-ar putea angaja ca... portar sau paznic si sa ii confere aceleasi atributii ca si pana acum. Poate e bine sa aduceti de partea dv si alte persoane care au avut de suferit din cauza tipului.
Cat despre interdictia dv in localurile unde acesta e "caine de paza”... daca "patronii” nu au nimic de comentat... e legal - e dreptul fiecaruia sa isi apere proprietatea si pe cei aflati pe acea proprietate. Evident, daca dovediti ca nu sunteti o "problema” poate reusiti sa inlaturati – cu "sprijinul” instantei – interdictia (dar tot nu veti rezolva mare lucru deoarece am convingerea ca va vor sicana daca intrati).
Stimate utilizator. Concluzia mea,desprinsa din cele expuse de dvs. este vina totala care va apartine. Nimeni nu este obligat sa suporte sau sa accepte jignirile sau provocarile,indiferent de starea in care va aflati. Sterea bahica nu este neaparat o scuza. nu va da dreptul de a face orice.Nu este moral si etic sa aveti pretentia de a cere cuiva sa sanctioneze acel om ,care din punctul meu de vedere sia facut datoria. Cred ca va dat o lectie. Legal ,pe baza certificatului medico legal puteti depune plingere,iar instanta se va pronunta.Trebuie sa si dovediti provenienta leziunilor. Sunt curios ce veti face. Ce atitudine veti aborda.
Detectiv Particular
FILIP STELIAN
Domnule Stelian, va atrag atentia ca sunteti cu totul exagerat in ceea ce sustineti. Nu numai ca nu purtati o discutie juridica, pe baza de argumente de asemenea juridice, ati trecut chiar la catalogari ale unei persoane pe care nu o cunoasteti si despre a carei situatie ati citit 3 randuri. Ei bine, asa ceva nu se face pe forumul Avocatnet, si e scris destul de clar in regulamentul de postare. Chiar daca sunteti convins ca utilizatorul merita o lectie, pe care a si primit-o, sa scrieti asa o jignire mi se pare inacceptabil.
Da, "nimeni nu este obligat sa suporte sau sa accepte jignirile sau provocarile", dar asta nu inseamna ca are dreptul sa snopeasca in bataie persoana care le-a adus! Poate va mai ganditi putin la conditia proportionalitatii aplicabila pana si la legitima aparare!
Departe gindul de a fi asa cum spuneti dvs. Nu va inpartasesc opiniile,dar pentru a nu intra in ,sa ma exprim juridic,conflict cu prevederile regulamentului si pentru a nu fi sanctionat,i-mi cer scuze.Apropo, aveti ceva personal. Nu de alta ,dar asa mi se pare.:-/
Domnule Filip Stelian, detectiv particular, am cerut opinii profesionale nu pareri proprii , nu cred ca ati dorii ca de asemenea "LECTIE" sa aiva parte si fiul dumneavoastra pt ca a adus injurii unui om ce DEJA il agresase fizic.
nu cred ca administratorii forumului au ceva cu dumneavoastra pe cat cu modul dumneavoastra de a "actiona" pe forum.....a....se scrie "nu va IMPARTASESC" si "..IMI cer scuze" departe dorinta mea de a va corecta gramatical desi trebuie....ci faptul ca nu ati fost atent la cea ce am scris....pot dovedii provenienta leziunilor......dupa cum am scris...am martori care pot confirma cele spuse de mine.....si nu cred ca a actionat legal...deoarece am fost lovit in afara localului si din cate stiu eu nu are dreptul nici macar in local sa loveasca un client....ci trebuie escortat afara si chemat organul de politie....
multumesc pt "intentia " dumneavoastra de a ajuta....dar nu consider ca ati facut-o si nu doresc sa mai am parte de vreo opinie din partea dumneavoastra nici macar daca reusiti sa ramaneti la subiect de data asta. O viata frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresare fizica violenta !!!!va rog sa ma sfatuiti! dreadful dreadful Data post: Vineri, 6 Martie 2009, 00:45 Subiect: RE: traumatism prin agresiune fizica buna, pe data de 10 februarie 2009 am fost victima unei violente ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala andrei_1986 andrei_1986 buna ziua,am si eu o problema.in urma cu 4 luni eram in fata unei discoteci cu 4 prieteni si am avut un conflict.mentionez ca eram toti in stare de ebrietate ... (vezi toată discuția)
Primul act de adresare la cedo peraspera peraspera Sunt in criza de timp, trebuie sa trimit urgentissim la CEDO un minim de informatii pentru a nu iesi din termenul incontestabil de 6 luni de la pronuntare...ma ... (vezi toată discuția)