avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Activitate AncutaMaria

Activitate AncutaMaria

Buna ziua,
Dorim sa construim o locuinta (P+M), la tara. Arhitecta ne-a spus ca legal distanta fata de gardul cu vecinii trebuie sa fie de 2 metri (avem doar o fereastra catre ei, la baie, cu sticla mata). Am discutat cu vecinii si sunt de acord sa construim la 1 metru de gard. Avand in vedere ca ei sunt 3 proprietari pe terenul invecinat, este mai greu sa ne intalnim la notar. Arhitecta spune ca e suficienta o declaratie simpla cum ca isi dau acordul.
M-ati putea ajuta cu un model de declaratie pe care sa o redactez si sa o duc vecinilor la semnat?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția CCC pentru copil cu handicap
Sa inteleg ca, ea avand acum 2 ani si 9 luni, pana la 3 ani as beneficia de CCC avand o indemnizatie si la implinirea a 3 ani va trebui sa redepun acte pentru schimbarea indemnizatiei. Certificatul de handicap se elibereaza pe o perioada de un an, deci in cazul nostru pana la 3 ani si 9 luni urmnand ca apoi anual sa mergem pentru eliberarea altui certificat, daca va fi nevoie.

Multumesc tare mult pentru informatie
Buna ziua,
Am depus actele pentru incadrarea fiicei mele in grad de handicap, voi merge la comisie doar in luna mai. Ea are 2 ani si 9 luni. Ma intereseaza daca eu ca mama, chiar daca am reluat munca dupa terminarea cic, voi putea sa raman cu ea acasa, in concediu de ingrijire copil cu handicap? sau ce variante sunt sa pot ramane cu ea acasa, dar sa pot beneficia de o indemnizatie pe perioada respectiva? intentionez oricum sa renunt la locul de munca, dar as dori sa stiu daca am ceva drepturi ca mama cu copil cu handicap. Conteaza gradul de handicap in care va fi ea incadrata?
Multumesc