avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acord vecini pentru constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acord vecini pentru constructie

Buna ziua,
Dorim sa construim o locuinta (P+M), la tara. Arhitecta ne-a spus ca legal distanta fata de gardul cu vecinii trebuie sa fie de 2 metri (avem doar o fereastra catre ei, la baie, cu sticla mata). Am discutat cu vecinii si sunt de acord sa construim la 1 metru de gard. Avand in vedere ca ei sunt 3 proprietari pe terenul invecinat, este mai greu sa ne intalnim la notar. Arhitecta spune ca e suficienta o declaratie simpla cum ca isi dau acordul.
M-ati putea ajuta cu un model de declaratie pe care sa o redactez si sa o duc vecinilor la semnat?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bună seara. vă rog să îmi spuneți cine trebuie să ia măsuri ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara. Vă rog să îmi spuneți cine trebuie să ia măsuri pentru un vecin care a construit un imobil cu geamul mat și după un an a schimbat geamul ... (vezi toată discuția)
Acord vecin pentru construire locuinta 2nuci 2nuci Vreau sa imi construiesc pe terenul meu un imobil p+2+m. Am obtinut autorizatia de construire si am o mica mare nelamurire! Am un acord de la vecinul meu, ... (vezi toată discuția)
Am o camera fara geam si as dori sa pun unul ... animis25 animis25 Buna. O intrebare. Am o camera fara geam si as dori sa pun unul strict pr aerisire. Lung pe orizontala, cam la inaltimea celor ce se pun in baie sau mai ... (vezi toată discuția)