avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Activitate arsen

Activitate arsen

Din nefericire astfel de cazuri exista.Nu mi se pare normala atitudinea dumneavoastra. Vorbiti de trauma copilului domniei voastre pentru ca a dat o declaratie...dar nu va ganditi ca celalalt copil a suferit o trauma fizica. Veti fi obligat in civil la plata cheltuielilor facute dd ceilalti parinti si chiar daune morale...Gasiti deci o cale de intelegere
Cum poate obtine un cetatean francez buletinul daca acesta a expirat in Romania si ce acte sunt necesare
Cum poate obtine un cetatean francez buletinul daca acesta a expirat in Romania si ce acte sunt necesare
Poate si are voie un avocat sa publice declaratii dintr-un dosar pe facebook?
Răspuns la discuția Mostenire sot supravietuitor
numai pe numele ei pentru ca eu nu eram pe teritoriul Romaniei la acea data
...parintii nu mai traiesc
de acord....dar pe cine chem in judecata?
am cumparat un teren cu chitanta sub semnatura privata acum 10 ani.Intre timp vanzatorii au decedat si nu au mostenitori iar terenul este in posesia mea.Ce trebuie sa fac?
Sotia mea a decedat.Cu banii mei am construit o casa pe numele acesteia eu nefiind in tara trimitand doar banii necesari.Cand s-a imbolnavit a imprumutat sume de bani necesare tratamentului ( cancer si nu avea asigurare medicala) in valoare de 12 mii euro si a facut un imprumut la banca iar acum recuperatorii imi bat in poarta. La serviciul taxe si impozite s-au acumulat datorii de 100 milioane.Nu avem copii dar ea are doi frati vitregi ( doar de mama) Nu cunosc legea romana in materie de mosteniri.Cum se vor stabili cotele de mostenire? Dar datoriile?