avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cumparare cu act sub semnatura privata, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cumparare cu act sub semnatura privata, vanzatori decedati

am cumparat un teren cu chitanta sub semnatura privata acum 10 ani.Intre timp vanzatorii au decedat si nu au mostenitori iar terenul este in posesia mea.Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: arsen , utilizator 14:29, 15 Aprilie 2016
Situatia este destul de dificila, in principal in astfel de cazuri se formuleaza in instanta o actiune care sa tina loc de act de vanzare cumparare.
de acord....dar pe cine chem in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare care sa tina loc de act alina19822013 alina19822013 Buna ziua. Parintii mei au achizitionat cu chitanta de mana (din pacate, nedatata) acum mai bine de 20 ani un teren. Tatal meu, cumparatorul nu a semnat ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu chitanta de mana madalina15 madalina15 Buna ziua! O matusa a cumparat un teren cu chitanta de mana in anul 2007 si de atunci il stapaneste, dar nu are niciun act de proprietate pe el. Problema ... (vezi toată discuția)
Am vreo sansa sa castig procesul? Andreea Andrei Andreea Andrei Buna ziua, Anul trecut bunicii mei au murit si in urma succesiunii(care s-a facut la notar) mama mea a primit un teren. Cand am fost sa revendicam terenul am ... (vezi toată discuția)