avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate simo_b03

Activitate simo_b03

Răspuns la discuția Concediul profesorilor
ok, are decizie pana in 31 august, ii calculez cate zile de co are dreptul aferent perioadei 16.05-31.08, ( 3 luni jumate - 20zile de co ) pe perioada vacantei cum o trec in pontaj dupa cele 20 zile de concediu??? o chem in activitate, daca o trec in fara plata trebuie sa-i suspend cim-ul...
multumesc.
O profesoara revine din cic in 16 mai, are decizie data de isj pana la 31 august, este suplinitor, la cate zile de concediu are dreptul pe vara? Si restul zilelor cum o trec?
Răspuns la discuția transa vechime
Din 1994 a lucrat ca profesor necalificat, in 2002 a luat licenta si a devenit calificat, acum in 2016 are 22 de ani vechime in invatamant, o trec in urmatoarea grila de la 22-25? sau a fost gresit incadrata pana acum 18-22? ma intereseaza strict vechimea pentru incadrarea in grila nu cea la catedra pentru grade, de cand se considera vechime in invatamant, odata cu def-ul luat se ia in considerare si vechimea de necalificat, cea anterioara ca vechimne in invatamant?
Răspuns la discuția transa vechime
vechimea in invatamant?
Discuție transa vechime
Buna ziua!
am un profesor, lucreaza din '94 ca suplinitor, in 2002 a luat licenta a trecut la prof. calificat. acum are gradul 1, in ce transa de vechime ar trebui sa fie acum?
I se ia vechime in invatamant de la inceput din 94 sau din 2002 de cad si-a luat licenta? in ce lege pot gasi sa-i pot dovedi. multumesc.