avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul profesorilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul profesorilor

O profesoara revine din cic in 16 mai, are decizie data de isj pana la 31 august, este suplinitor, la cate zile de concediu are dreptul pe vara? Si restul zilelor cum o trec?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 10 Mai 2016
Are dreptul la CO numai aferent perioadei cuprinse intre 16 mai si 31 decembrie , daca va lucra pana la sfarsitul anului.

Daca revine la munca in 16 mai , atunci suspendarea c.i.m.va inceta si va fi pontata ca fiind prezenta la munca.

ok, are decizie pana in 31 august, ii calculez cate zile de co are dreptul aferent perioadei 16.05-31.08, ( 3 luni jumate - 20zile de co ) pe perioada vacantei cum o trec in pontaj dupa cele 20 zile de concediu??? o chem in activitate, daca o trec in fara plata trebuie sa-i suspend cim-ul...
multumesc.
Dupa efectuarea CO, va trebui sa revina la munca daca nu face cerere de CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate-desfacere cim hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatorul caz: avem un angajat, care a solicitat pe 15 martie 2011 eliberarea cartii de munca in vederea solicitarii ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna irumes irumes Am un salariat care de la inceputul anului a muncit (pontat ) 9 zile, dupa care a efectuat concediul de odihna 31 de zile din 36 cate are dreptul pentru un an, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical danviorel danviorel 16 si 17 august 2018 liber la bugetari. Se stabileste la societate recuperare 2 ore in plus peste program 20- 23 august si 27-30 august. In 27 august intra in ... (vezi toată discuția)