Am aflat ca domnul care a facut accidentul este un om cu foarte multe relati si bani,face acte pentru oameni,cum a spus o prietena ca "este uns cu toate alifiile" asa ca nu cred ca are rost sa ma duc impotriva lui,mai bine las totul sa treaca.
A spus ca imi da asigurarea,dar declaratia lui se schimba din ora in ora nu e nimic sigur.Nu prea am cu cine vorbi se enerveaza si pleaca,iar eu raman cu paguba.Asa ca trebuie sa fac ceva pentru ca pe el nu il intereseaza...
Nu a fost intentionat.Din cauza vitezei excesive nu a putut face curba si a intrat fix in gardul meu retezand 5 stalpi,iar la final a ramas si cu permis...Isi schimba declaratiile din ora in ora, ba imi da bani,ba materiale si nu imi da nimic...Nu stiu ce sa fac nu prea am treaba cu acest domeniu,dar cred ca voi face o plangere la parchet pentru ca asa mi-a recomandat mai multa lume...
A intrat cu masina in gardul meu,iar acum nu vrea sa cada la o intelegere amiabila.Ar trebui sa fac plangere la parchet si sa il dau in judecata?Cat poate dura o judecata ca aceasta?Se merita sa ma judec?Si mai important cat poate costa?#-o#-o#-o
Pe data de 19 aprilie 2016 un domn in varsta de 53 de ani din cauza vitezei excesive a intrat in gardul proprietati mele.Distrugand tot gardul.In decursul a cateva ore el si-a recuperat automobilul.Noi intelegandu-ne pe cale amiabila ca el sa imi repare gardurile sa aduca tot ce trebuie si sa plateasca muncitori,dar acum domnul respectiv nu mai este de gasit.Am fost la politie si oameni de acolo au zis ca omul nu este obligat sa imi refaca gardurile #-o Ii stiu doar numele si localitatea de unde provine.Ce este de facut acum?Ce drepturi am in acest caz?Ar trebui sa imi iau un avocat si sa il dau in judecata?
Nu stiu prea multe despre acest domeniu si speram ca ma puteti ajuta...